Sterling Scootmobielen

De sterling scootmobielen wie kent ze niet? De Sterling scootmobielen zijn modellen die we vaak tegenkomen op straat. Sunrise Medical produceert de sterling modellen en is een van de wereldleiders op het gebied van het produceren van rolstoelen, scootmobielen en positioneringssystemen. Sunrise is hierbij een bedrijf dat vooruitloopt als het gaat om innovatie en het bijblijven bij de laatste technologische ontwikkelingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland echter de sterling modellen worden zelf geproduceerd in hun eigen fabriek en dit gebeurt onder andere in Nederland.

Volgens Sunrise Medical is de klant koning en stelt zij alles in het werk om de verwachtingen van de klant te vervullen dan wel te overtreffen. Daarnaast is teamwerk belangrijk voor Sunrise, door goed van gedachten te wisselen en samen te werken bereikt Sunrise haar doelstellingen. Ook staan ze voor betrokkenheid. Hierbij gaat het voor hun om  initiatief vastberadenheid en verantwoording. Hiermee willen ze altijd op tijd voor een oplossing zoeken en mocht dit onverhoopt niet tijdig lukken dan zullen ze alsnog hun verantwoording nemen om met een alternatief te komen. Sunrise doet er alles aan om constant de hoogste kwaliteit te leveren en hun motto is dan ook: “Improve People’s life!”

 

Assortiment

Sterling heeft een assortiment waarvan er een aantal modellen veel van u bekend in de oren zullen klinken. Zo zijn de Sterling Elite XS en de Sterling Trophy modellen die we vaak tegenkomen op straat. Sterling heeft binnen iedere categorie wel een model maar echt breed is het assortiment ook niet te noemen zo heeft Sterling maar een demonteerbare scootmobiel die kan worden meegenomen met de auto. Sterling heeft in de categorie tot 15 km/u zowel 3 als 4-wiel scootmobielen. Zo zijn er de Sterling EliteXs en de ElitePlus als 3-wiel uitvoering en voor de modellen met 4 wielen hebben ze de SterlingTrophy en S700. De met 4 wielen bieden iets meer stabiliteit en die met 3 iets meer wendbaarheid. Deze scootmobielen zijn er voor gemaakt om op uit te trekken. Ze zijn robuust en bieden goede rijprestaties. Zo hebben ze een goed veersysteem waardoor u comfortabel over obstakels rijd. De stoelen zijn gemaakt om het beste zitcomfort te bereiken.

Sterling-S425-Mobility-Scooter-people2

Mocht u uw scootmobiel willen gebruiken om wat minder hard mee te gaan dan zijn de scootmobielen in categorie tot 12 km/u een betere keus. Ook deze zijn beschikbaar in uitvoeringen met 3 dan wel 4 wielen. Zo is er de 4-wiels Sterling  S425 of kunt u voor een 3-wiels uitvoering gaan zoals de Sterling EliteRs of de FortressCalypso. Deze scootmobielen hebben ook uitstekende rijprestaties en zijn zeer makkelijk te bedienen. Daarnaast bieden alle scootmobielen uitstekende verlichting, een verstelbaar stuur en een mand die u mee kan nemen voor het boodschappen doen.

In de laatste categorie de scootmobielen die het meest geschikt zijn voor binnenshuis gebruik heeft Sterling de Saphire 2. Deze scootmobiel gaat tot 6 km/u en is vooral door zijn compactheid makkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes. De scootmobiel is geschikt om mee te nemen op reis, Door middel van het trekken aan een hendel en zonder gereedschap te gebruiken is de scootmobiel makkelijk te demonteren zodat deze in de kofferbak past.

 

Dealers en Service

Zoals gezegd is Sunrise een wereldspeler en verkoopt het dus haar producten in meer dan 130 landen door middel van een breed bestand van dealers en distributeurs. Waar deze dealers zitten is helaas niet eenvoudig te vinden via Sunrise zelf. Via de site kun je wel eenvoudig een handleiding vinden van u product of reserveonderdelen bestellen. Ook kun je je product registreren en wordt je hiermee op de hoogte gehouden van belangrijke updates. Ze geven de minimale 2 jaar garantie op materiaal of fabricagefouten.

8,9

Geweldig