Afikim Scootmobielen

Afikim, gevestigd in Israël, ontwikkelt en produceert vanaf 1978 geavanceerde, elektrisch aangedreven scootmobielen. Dankzij de technologische innovatie, fabricage van wereldklasse, esthetisch ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn de Afiscooters tot bestsellers uitgegroeid.

De missie van het bedrijf is het creëren van betrouwbare scootmobielen, die aansluiten bij elke behoefte. De onderzoeksafdeling van het bedrijf is erop gericht de scooters voortdurend te verbeteren, zodat ze de best mogelijke rijervaring bieden in combinatie met gemoedsrust. Er wordt sterk de nadruk gelegd op het ontwerpen van scooters die uitzonderlijk eenvoudig te bedienen zijn, optimaal comfort bieden en jarenlang betrouwbaar en weinig onderhoud bieden.
Betrouwbaarheid en duurzaamheid worden bepaald door de kwaliteit van de constructie en componenten. Afiscooters heeft niet alleen geïnvesteerd in productiefaciliteiten van wereldklasse, maar ook in toegewijde, hooggeschoolde arbeidskrachten om superieure scooters op de wereldmarkt te produceren.

Assortiment innovatieve scootmobielen

Het assortiment innovatieve scootmobielen voorziet in elke behoefte, van de modernste voor zwaar gebruik in de buitenlucht tot superlichte indoor scooters die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd en opgeslagen in de kofferbak van een auto. Elke scooter is ontworpen voor gebruikerscomfort, met volledig verstelbare orthopedische stoelen. De stevige scooters zijn gemakkelijk te besturen, eenvoudig te onderhouden en bieden volledige betrouwbaarheid in alle rijomstandigheden.
De Afiscooters zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van de bestuurder en bevatten een ingebouwd veiligheidssysteem dat het voertuig tot stilstand brengt als de bestuurder de controle verliest. De scooters voldoen aan de Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen en hebben FDA-goedkeuring, ISO 9001-2000 en EN-12184 certificering.
Eén van de populairste modellen is het klassieke model, dat qua ontwerp een mijlpaal is van Afiscooters en een icoon in de wereld van persoonlijke elektrische mobiliteit. Naast het klassieke model produceert het bedrijf de In-N-Outdoor scooter, de Mid Size Mobility Scooter, de Max Mobility scooter, de Full Size Mobility Scooter en de All Weather Scooter.

Wereldwijde beschikbaarheid dealers

Afiscooters International is een netwerk van goed geïnformeerde en deskundige distributeurs, die in elk land actief zijn. Zij helpen
klanten bij het kiezen van de juiste scooter en bieden indien nodig lokale service. Afiscooters-distributeurs onderhouden de lokale voorraad voor snelle levering in elk land. Het wereldwijde distributienetwerk van Afiscooters biedt het hele jaar door lokale technische ondersteuning. Importeur voor de Benelux is Preston Ability, importeur van hoogwaardige hulpmiddelen, die kwaliteit en service hoog in het vaandel houdt. Vanaf 2004 levert dit importbedrijf aan meer dan 700 dealers binnen de Benelux-landen. Er zijn ook mogelijkheden om thuis een vrijblijvende proefrit te maken.

Service

Afiscooters is toegewijd om klanten ondersteuning en service van wereldklasse te bieden. Het bedrijf werkt met ervaren, gespecialiseerde mobiliteitsdealers die hun relatie met hun klanten waarderen en zich inzetten voor het leveren van de best mogelijke producten en service. Evenzo heeft AfiScooters dezelfde toewijding voor zijn dealers. Het hele jaar door wordt lokale technische en commerciële ondersteuning geboden via het netwerk van dealers wereldwijd.