Drive Medical Scootmobielen

Drive Medical is een Duitse onderneming gevestigd in Isny im Allgäu in Baden-Württemberg en bestaat al enkele tientallen jaren. In 2007 is er een reorganisatie geweest waarna het bedrijf zich verder heeft ontwikkeld. Drive Medical stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en ontwikkelt en verkoopt naast scootmobiels ook producten en hulpmiddelen voor bad, douche en wc. Het welzijn van de klant staat voorop en het bedrijf stemt daarbij goed af op de markt voor deze producten.

 

Assortiment scootmobielen

Drive Medical is koploper in scootmobiels en blijft zich hierin vernieuwen. De scootmobiels bestaan uit een elektrische besturing, een behuizing met stoel en wielenonderstel en een oplaadbare accu. De scootmobiels van Drive Medical zijn opgedeeld in drie categorieën: Basic Line

Hieronder vallen modellen met vier wielen die geschikt zijn voor alledaags gebruik, een ommetje maken en boodschappen doen in de winkel:

– scootmobiel BL 350 Envoy, betrouwbaar en veilig op de weg

– scootmobiel BL 270 Brio, licht en wendbaar en handig voor op reis, opvouwbaar

– scootmobiel BL 270 Scout, wendbaar en handig om mee te reizen

New Line

– scootmobiel SD5T (comfortabel en innovatief) een robuust model met vier wielen voor lange afstanden

– scootmobiel SD4T (comfortabel en wendbaar) een basis model scootmobiel met vier wielen waarmee je makkelijker bochten door kunt en verhogingen op en af

Premium Line

– een sportief scootmobiel met extra elan is de Sportrider PL 1303. Deze scootmobiel heeft drie grote wielen, achteruitkijkspiegels, krachtige remmen, veel comfort, een snel design en een sportieve uitstraling.

Dealers en beschikbaarheid

Dealsers van scootmobiels van Drive Medical vindt u door heel Europa en wereldwijd. Om te beginnen in Duitsland zelf, maar ook in andere Europese landen. De beschikbaarheid van deze dealers ontdek je door plaats of postcode in te tikken in de speciale rubriek op de website en direct vind je een dealer in uw regio. Ook in Amerika, Azië en het Midden-Oosten zijn verkooppunten en dealers te vinden.

Service van Drive Medical

Het bedrijf heeft een goede klantenservice en een technische service. Wie een technisch probleem heeft aan zijn of haar scootmobiel kan bij de dealer terecht. Bij aanschaf van de scootmobiel krijgt u garantie en aanwijzingen over onderhoud. Uw dealer verricht de reparatie zelf of verwijst naar een monteur met wie hij samenwerkt. Ook online op de website van Drive Medical kunt u onderdelen en accessoires voor uw scootmobiel bestellen. U treft er een catalogus met de producten en onderdelen met een prijzenlijst.