Electric Mobility Scootmobielen

Electric Mobility is een klantgericht bedrijf dat al 30 jaar producten ontwikkelt en levert die bijdragen aan de mobiliteit van het dagelijks leven, onder de merken ‘Rascal’ en ‘Cosi Chair’. Het is een zelfstandig bedrijf, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Ilminster, Verenigd Koninkrijk.

Electric Mobility is een zorgzaam bedrijf dat de behoeften van haar klanten centraal stelt in alles wat ze doet. Het assortiment scootmobielen, aangedreven en handmatige rolstoelen, stijg- en leunstoelen en speciaal meubilair omvat nu bijna 100 individuele modellen.

De producten van Electric Mobility zijn allemaal ontworpen om het dagelijks leven te verbeteren van mensen met zeer verschillende behoeften. Ze zijn gebouwd volgens de hoogste normen in een aantal van ’s werelds meest toonaangevende gespecialiseerde productiefaciliteiten.

Assortiment scootmobielen

Rascal standaard aangedreven rolstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en opties voor achterwiel of midwielaandrijving om te kunnen voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van de gebruiker, zowel thuis als buitenshuis. Ze omvatten vrijwel alles, van transporteerbare modellen die in een kleine auto vervoerd kunnen worden tot zware eenheden voor de grotere gebruiker.

Beschikbaarheid dealers

De scooters worden uitsluitend verkocht door toegewijde lokale dealers, die klaar staan om de klant te helpen met diens specifieke behoeften. De scootmobielen worden op de markt gebracht via Rascal Rehab, die het product op haar beurt verkoopt via een ervaren en deskundig netwerk van gespecialiseerde dealers. Electric Mobility is trots op haar compromisloze kwaliteit en consistentie om uitstekende producten te garanderen, die gebruikers jarenlange tevredenheid zullen geven.

Als u eenmaal een specifiek product hebt geïdentificeerd dat het meest aan uw behoeften voldoet, dan kunt u gelijk de volgende stap zetten en een gratis huisdemonstratie zonder verplichtingen regelen via één van de dealers en verkopers die bij het netwerk zijn aangesloten. Het kost slechts een telefoontje aan het ervaren team van dealers als u uw behoeften zou willen bespreken.

Service

Zoals u van een klantgericht bedrijf in deze branche mag verwachten, zijn klantenservice en productondersteuning de belangrijkste kenmerken van Electric Mobility. Op dit moment heeft het bedrijf bijna 10.000 afzonderlijke onderdelen in voorraad, die dagelijks naar de lokale dealers worden verzonden. Op deze manier zijn de dealers in staat om hun prima service met een uitstekende technische back-up te versterken.