Excel Galaxy Plus 3

v.a. €3795

Over de Excel Galaxy Plus 3

De 3-wiel uitvoering van de Excel Galaxy Plus 3 is de uitkomst van feedback van scootmobiel-gebruikers en de jarenlange ervaring die Excel heeft met het bouwen van scootmobielen. Ze bouwen hiermee voort op het succes van de populaire Galxy 2. Door het toepassen van moderne technologie en de juiste materiaalkeuze hebben ze hierbij een zeer veilige, duurzame en comfortabele scootmobiel weten neer te zetten

Zo beschikt de Plus 3 over medische vering en is hiermee uitermate geschikt voor mensen die last hebben van rugklachten. Daarnaast is er zeer veel beenruimte en zijn de zitting, hoofdsteun en stuurkolom op allerlei manieren in te stellen, in deze scootmobiel kan je bijna niet verkeerd zitten. Hiernaast beschikt de Galxy Plus 3 over een uiterst moderne motor die fluisterstil, zuinig en efficiënt in gebruik is. Om de betrouwbaarheid van de scootmobiel extra kracht bij te zetten biedt Excel niet de gebruikelijke 2 maar zelfs 3 jaar garantie op de Plus 3. Tot sloft heeft de scootmobiel ook anti-tip wielen aan de achterkant zitten, hierdoor kan de scootmobiel niet achterover kieperen.

Waarom de rating

5,2

De Excel Galaxy Plus 3 is stevig en zit goed. Hij rijdt alleen niet heel soepel, daarnaast gaat de kwaliteit van de accu en de scootmobiel zelf snel achteruit.

Beschikbaar in de volgende winkels

Reviews

 1. Andrea Veen

  Oooh wat ben ik blij met mijn scoot. 1.86 waarvan 15 cm extra lange benen. Hier zit ik eindelijk goed met mijn armen op de leggers. Dat was bij mijn vorige 2 scoots niet en rijden was voor mij altijd de meest pijnlijke actie. Heerlijk al die vering en mogelijkheden om te verstellen ivm altijd pijn in mijn rug. Groot voet plateau dus fijn big shopper tussen mijn voeten. Speciaal voor mij voetgas opgemaakt, nu kan ik kiezen en dat vind ik ook fijn. Ik vroeg om een carouse-controle voor de lange afstand, kon niet. Nu is het opgelost met voetgas.
  Over de duurzaamheid kan ik niks zeggen, daarvoor heb ik hem te kort.

  Price: 3/5
  Service: 5/5
  Quality: 5/5
  Usability: 5/5
 2. Claudia

  gewoon een heel onstabiel scootje jammer van de dure prijs dit is je geld NIET waard

  Price: 1/5
  Service: 1/5
  Quality: 1/5
  Usability: 1/5
 3. r.patelski

  ik heb door mijn forse rug problemen via de wmo deze scootmobiel gekregen.
  Inmiddels een flink aantal kilometers mee gereden.
  Voor mij rijdt deze scootmobiel heel goed .
  Had alleen even een probleempje dat mijn stroomtoevoer even knipperde en het probleem bij de rem lag.
  Ik heb het servicepunt van medipoint gebeld en kreeg telefonisch uitleg om mijn scootmobiel te resetten.
  Daarna deed hij het weer.
  Rijkwaliteit prima , stuurkabeliteit dik in orde..
  Gebruiksvriendelijkheid prima , goed overzicht op het dashboard.
  Prijskwaliteit kan ik niets van zeggen omdat de gemeente deze voor mij betaald heeft.
  Zij nemen ook het onderhoud , servicebeurten en vezekering ect voor hun rekening.
  Kortom voor mij de ideale scootmobiel voor mijn beperkingen .
  Ik kan nu zonder afhankelijk te zijn van mijn vrouw of kinderen toch weer heerlijk naar buiten.

  Price: 4/5
  Service: 4/5
  Quality: 4/5
  Usability: 4/5
 4. A.van Grinsven

  Dit gaat over de Exel Galaxi 2 de Luxe.

  De galaxi heeft een fijne stoel en stuur die je naar je toe kunt halen en is tot zover ideaal, maar rijdt niet soepel in het stuur. Hij rijdt wat schokkering zodat je doodmoe in de armen wordt. Is al terug geweest naar de fabriek waarbij een fout werd geconstateerd die verholpen werd. Is toen een stuk verbeterd maar niet helemaal verholpen. Tijdens het rijden trekt hij naar links als ik deze niet goed in de greep houd. Is levensgevaarlijk. Ook vind ik dat de richtingaanwijzers verkeerd geplaatst zijn. Maar daar kan ik mee leven als de scootmobiel soepeler in het stuur was.

 5. Andriessen

  Heb deze nw. Bijna jaar, alles gaatkapot of breekt af door zwak materiaal, beetje regen storingen. Accu slechte kwaliteit. Voorvork zwak is al versleten, zelfs nooit niet verlaagde stoep opgereden, gewoon Chinees troep. Ik denk dat hij in China verkocht wordt voor ongev. 1800 eur. Wmo betaalde 8500 euro voor echte Chinees troep. Nu willen ze bij leverancier een rekening bij bij presenteren. Ja snap ik.. zit nog in garantie. En dat zou hun geld kosten.. But no way dat ik voor rommel ga betalen. De klachten zijn veel en van zelfde aard. Ik leg het bij de gemeente neer Wmo. Ze zijn gewoon opgelicht. Dit apparaat is na jaar afgeschreven zonde hoor. Wmo heeft gedacht kwaliteit te kopen… Nu leg ik de bal bij de Wmo. Hij is normaal netjes gebruikt, dat wordt nu natuurlijk in diskrediet gebracht importeur… Ik betaal 0000. Reken daar maar op. Zal wel rechtzaak worden gemeente importeur. Succes.

  Price: 1/5
  Service: 3/5
  Quality: 1/5
  Usability: 3/5
 6. Hiemstra

  Een scootmobiel die je vaak van de zorgaanbieders van de gemeente krijgt, ik weet wel beter volgende keer kies ik m’n eigen!

  Price: 3/5
  Service: 3/5
  Quality: 2/5
  Usability: 2/5
 7. A.w.van leeuwen

  De scootmobiel is levensgevaarlijk. De bedieningshandels zijn te groot en verkeerd geplaatst. Zij steken erg naar buiten waardoor je b.v. Met je jas achter de hendels blijft steken waardoor je onverwacht naar voren schiet met alle gevolgen van dien. De opbouw is ook zwak, dun plastic, breek zo af. Verder ben ik het met kees eens

 8. kees

  kut apparaat zeer slechte stoel verstelling rug leunig kan niet vergenoeg achter over slechte veerring vooral voor .spiegels heb je niks aan ik kan niet langs mij heen kijken zie dus niks van wat achter mij gebeurt
  slecht remmen zit helemaal GEEN rem op alleen parkeerrem deze is totaal overbodig omdat er ook een electriche parkeerrem op zit
  tilt snel achterwieltje op in de bochten

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:

Price:

Service:

Quality:

Usability:

Rating

5.2 Mediocre

Specificaties

 • Top snelheid: 15 km/h
 • Garantie: 3 jaar
 • Draaicirkel: 241 cm
 • Draagvermogen: 160 kg
 • Opvouwbaar: Nee
 • Actieradius: 50 km
 • Afmetingen (L x B): 137 x 67 cm

Advantages

 • Zitting
 • Vering
 • Alles is verstelbaar

Disadvantages

 • Draaicirkel