Excel en Travelux scootmobielen

Van Os medical BV levert zowel de Excel als de Travelux scootmobielen. Van Os Medical is een zeer ervaren producent al opgericht in 1971 in Nederland en tegenwoordig internationaal opereert. Het bedrijf houdt zich al bezig met rolstoelen en elektro rolstoelen sinds 1985 en heeft zich sindsdien steeds verder toegelegd op het produceren van slimme mobiliteitsoplossingen. Met hun ruime ervaring en door middel van creatieve oplossingen met behoud van vaste waarden (kwaliteit, vertrouwen, service en innovatie) is het ze gelukt uit te groeien tot een producent met een gezonde toekomst die betrouwbare scootmobielen levert.

 

Assortiment

Ze hebben een breed assortiment onder de naam Excel en Travelux en bieden zo’n 14 verschillende modellen aan. Door dit brede aanbod hebben ze voor ieder wat wils. Zo hebben ze twee opvouwbare scootmobielen die gemakkelijk in de auto passen en licht zijn om op te tillen. Daarnaast hebben ze lichtgewicht scootmobielen deze kunnen makkelijk binnen en buiten worden gebruikt en zien er door hun simpele ontwerp elegant uit. Ook hebben ze scootmobielen voor vooral buiten met een iets groter bereik wat meer comfort en iets meer snelheid.

Dealers

Bij Van Os Medical bv is er met een uitgebreid netwerk van 228 dealers over het hele land altijd wel een dealer in de buurt. Deze helpen bij het aankoopproces, zorgen voor de service en aftersales. Ook voeren zij de garantie afhandelingen en reparaties uit. Consumenten verkoop gebeurt bij de dealer maar iedereen is alsnog welkom om in Steenbergen bij Van Os zelf de scootmobielen uit te proberen.

Service

Van Os Medicals bv zegt zelf de volgende 5 zekerheden te kunnen geven: een maximum prijs garantie, gegarandeerde lange levensduur van 10 jaar, gegarandeerde lage onderhoudskosten door middel van het gebruik van onderhoudsarme onderdelen, levertijd garantie er wordt geleverd binnen vaste tijden en onderdelen binnen 5 werkdagen en tot slot verzekeren ze een kwaliteitsgarantie de producten zijn geproduceerd volgens Europese productie standaard en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.