Mango Scootmobielen

Mango Mobility heeft zich gespecialiseerd in elektrisch vervoer tot 45 km%. Zo biedt mango naast scootmobielen ook elektrische fietsen, elektrische scooters, e-steps en e-cars aan. Hierdoor heeft het een brede kijk op het produceren van scootmobielen en kan het haar ervaringen met andere voertuigen meenemen in het verbeteren van scootmobielen. Door deze brede ervaring staat Mango vooraan in de rij op het gebied van accutechnologie en andere technologische vernieuwingen op het gebied van elektrisch vervoer. Hiermee garanderen zij kwaliteit, veiligheid en optimale prestaties.

Iedere scootmobiel van Mango Mobility wordt in Berlijn met Duitse precisie ontworpen en geproduceerd in Taiwan.  Deze Duitse degelijkheid komt duidelijk naar voren zo zijn de scootmobielen van uitstekende kwaliteit, eenvoudig te bedienen en op het qua prestaties een van de betere scootmobielen merken. De ontwerpers volgen voor het design de trends van de auto-industrie, hierdoor is het design van de nieuwe modellen scootmobielen mooi en eigentijds geworden.

Assortiment

Het assortiment van Mango is zeer breed, met maar liefst 23 modellen is er werkelijk voor ieder wat wils. Zo zijn er de 3-wielige Panther en Leopard, uiterst wendbaar en met een bereik van 40 km zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Ook zijn er de 4-wielige scootmobielen zoals de Tiger, Lion of Serval. Door hun stabiliteit, verre bereik tot soms wel 70 Km en snelheden tot 22 k/m per uur. Ideaal voor als u er graag op uit gaat en wat langere afstanden af wilt leggen en zich geen zorgen wil maken over een lege accu. Ook heeft Mango een boel opvouwbare scootmobielen. Een hiervan is de Luggie, de Luggie is de lichtste scootmobiel ter wereld  doordat het als enigste met een Lithium-accu is uitgevoerd. De Luggie is ook nog is compact en dit maakt de Luggie de ideale reis-scootmobiel die zo in de koffer kan. Naast de standaard soorten scootmobielen is er ook de overdekte Mango Napoleon voor buiten gebruik of de Mango Twincat en Bobcat om met z”n tweeën voor of achter elkaar te zitten.

Service en Dealers

Mango is in combinatie van ‘Man’ en ‘Go’ en staan er dan ook voor om mensen in beweging te brengen en hierdoor ze weer de mogelijkheid te bieden leuke dingen te doen. Dit willen ze bereiken door het aanbieden van kwalitatief goed producten in combinatie met een uitstekende service.

Bij Mango kunt u makkelijk een gratis brochure opvragen om u te oriënteren op de aanschaf van een scootmobiel. Naast dat Mango twaalf winkels heeft verspreid over het hele land snappen ze ook dat het niet altijd even goed mogelijk is om naar de winkel te komen. Daarom hebben ze ook een mobiele showroom zodat u in de buurt van uw eigen huis de producten kunt uitproberen. U kunt ook een thuisdemonstratie aanvragen hierbij komt er een adviseur om u te helpen bij het kiezen van een scootmobiel die het beste bij uw wensen aansluit. Ook dan is het mogelijk om zowel binnen als buiten een proefrit te maken en deze thuisdemonstraties zijn gratis en vrijblijvend. Mocht u eenmaal besluiten een scootmobiel van Mango aan te schaffen bieden ze levenslange garantie op het chassis en 2 jaar op de niet-verslijtbare onderdelen.  Hiernaast biedt de klantenservice ook hulp bij het uitzoeken van het dichtstbijzijnde punt voor service, het uitzoeken van de verzekering, geven ze informatie over het aanvragen van een scootmobiel via het PGB/WMO en geven ze tips om de levensduur en prestaties van de accu te verbeteren.