Scoozy

v.a. €8535

About the Scoozy

De Scoozy is de scootmobiel die helemaal anders is dan wat je gewend bent als scootmobiel. Zo zit er voorop geen stuurkolom maar een joystick op de armleuning. Dit zorgt ervoor dat je aan de voorkant alle ruimte hebt en optimaal zicht hebt op wat er voor je gebeurt. Doordat er geen stuurkolom voor je zit voelt het wellicht juist alsof je iets kwetsbaarder bent dan bij een scootmobiel die er wel een heeft. De Scoozy is echter uitgerust met allerlei innovaties die hem extreem veilig maken. Ook al heb je bij de Scoozy zicht op alles wat er voor je gebeurt is de scootmobiel ook uitgerust met sensoren en remt automatisch mocht u iets over het hoofd hebben gezien of wanneer er iemand plotseling oversteekt. Daarnaast zorgt de techniek er automatisch voor dat hoe sneller je rijdt hoe minder scherp je kan sturen, dit zorgt ervoor dat je niet omvallen doordat je een te scherpe bocht neemt op snelheid. Daarnaast zit je bij de Scoozy een stukje lager dan bij andere scootmobielen, hierdoor komt het zwaartepunt lager te liggen en is de kans op omvallen helemaal miniem. De Scoozy heeft 4-wiel aandrijving en al deze 4 wielen worden onafhankelijk geveerd dit zorgt ervoor dat je amper merkt dat je over een obstakel heen rijdt en ook met gemak off-road rijdt.

De Scoozy beschikt over talloze andere innovaties. Zo wordt de kracht die vrij komt bij het remmen gebruikt om de accu weer op te laden. Tevens zie je op de display precies hoe ver je nog kunt rijden. Hiernaast voelt de joystick-besturing een stuk natuurlijker aan dan bij normale scootmobielen waarbij je door middel van het aantrekken van een hendel juist gas geeft in plaats van remt.Ook is de bekleding ventilerend waardoor een natte rug door regen of zweet verleden tijd is. Tot slot draaien bij het in-en uitstappen de wielen mee waardoor je meer ruimte hebt om in en uit te stappen.

Waarom de rating

8.2

De Scoozy scootmobiel is op een goede manier helemaal anders dan we gewend zijn, de Scoozy zit vol met slimme, veilige en comfortabele innovaties.

Beschikbaar in de volgende winkels

Reviews

 1. Hedzer

  Prachtig ding, alleen jammer dat ie’t in de winter bij kou niet doet, en dat Scoozy Nederland de klachten hierover niet serieus neemt

  Prijs: 1/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 2/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 1/5
 2. Annelies

  Looking good, geïnteresseerd!

  Prijs: 4/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.2 Excellent!

Specificaties

 • Top snelheid: 18 km/h
 • Garantie: 2 jaar
 • Draaicirkel: 240 cm
 • Draagvermogen: 120 kg
 • Opvouwbaar: Nee
 • Actieradius: 40-120 km (afhankelijk van uitvoering)
 • Afmetingen (L x B): 135 x 67 cm

Voordelen

 • Veiligheid
 • Actieradius
 • Besturing heel eenvoudig en veilig
 • Beste rijgedrag

Nadelen

 • draaicirkel mag nog wat kleiner