Scoozy

v.a. €8535

About the Scoozy

De Scoozy is de scootmobiel die helemaal anders is dan wat je gewend bent als scootmobiel. Zo zit er voorop geen stuurkolom maar een joystick op de armleuning. Dit zorgt ervoor dat je aan de voorkant alle ruimte hebt en optimaal zicht hebt op wat er voor je gebeurt. Doordat er geen stuurkolom voor je zit voelt het wellicht juist alsof je iets kwetsbaarder bent dan bij een scootmobiel die er wel een heeft. De Scoozy is echter uitgerust met allerlei innovaties die hem extreem veilig maken. Ook al heb je bij de Scoozy zicht op alles wat er voor je gebeurt is de scootmobiel ook uitgerust met sensoren en remt automatisch mocht u iets over het hoofd hebben gezien of wanneer er iemand plotseling oversteekt. Daarnaast zorgt de techniek er automatisch voor dat hoe sneller je rijdt hoe minder scherp je kan sturen, dit zorgt ervoor dat je niet omvallen doordat je een te scherpe bocht neemt op snelheid. Daarnaast zit je bij de Scoozy een stukje lager dan bij andere scootmobielen, hierdoor komt het zwaartepunt lager te liggen en is de kans op omvallen helemaal miniem. De Scoozy heeft 4-wiel aandrijving en al deze 4 wielen worden onafhankelijk geveerd dit zorgt ervoor dat je amper merkt dat je over een obstakel heen rijdt en ook met gemak off-road rijdt.

De Scoozy beschikt over talloze andere innovaties. Zo wordt de kracht die vrij komt bij het remmen gebruikt om de accu weer op te laden. Tevens zie je op de display precies hoe ver je nog kunt rijden. Hiernaast voelt de joystick-besturing een stuk natuurlijker aan dan bij normale scootmobielen waarbij je door middel van het aantrekken van een hendel juist gas geeft in plaats van remt.Ook is de bekleding ventilerend waardoor een natte rug door regen of zweet verleden tijd is. Tot slot draaien bij het in-en uitstappen de wielen mee waardoor je meer ruimte hebt om in en uit te stappen.

Waarom de rating

8.2

De Scoozy scootmobiel is op een goede manier helemaal anders dan we gewend zijn, de Scoozy zit vol met slimme, veilige en comfortabele innovaties.

Beschikbaar in de volgende winkels

Reviews

 1. F. Roeselers

  Zoek het zelf maar uit service en ook nog peperduur..

  Prijs: 2/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 2/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 4/5
 2. Fred Rodriguez

  Ik heb er ook 1, maar wat een telleurstelling. Prijs , als eerste, is veel te hoog voor een zeer slecht inelkaar gezette machine. Geen rvs bouten gebruikt; armleuning is slecht samengesteld. De stoelpoot was verkracht sanengesteld. Qualiteit 0. Al meerdere reparaties gehad binnen de guarantee. Zoveel, dat een medewerker de laatste keer vertelde dat ik hun niet meer moest bellen want ze hadden het druk……….met reparaties denk ik. Daarnaast kan hij niet tegen regen en kou. Te lang stilstaan bij min 1 , houdt in dat je met max 4km p/u verder kan tot de electro motor weer warm is. Nu had ik laatst weer een mankement binnen de guarantee, maar eigenlijk hadden ze het als slijtage willen afhandelen en mij de rekening sturen. Vandaar nu dit review.Ik had hem aangeschaft omdat ik 3 huskies heb en er geen stuurkolom op zit.En ja je kan ermee door 8cm diepe trekkersporen en weilanden, maar volgens het boekje is hij daar niet voor. Het concept is een goed idee, jammer dat het niet door de juiste mensen wordt gemaakt. 10.500 euro ervoor betaald, maar mijn bevinding is dat ik zeker 5000 teveel heb betaald voor dat ding.

  Prijs: 1/5
  Service: 2/5
  Kwaliteit: 1/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 3/5
 3. Viviënne Crutzen

  Scoozy misleid je. Hij rijdt zogenaamd 18 km, maar dat is alleen als je expert bent in het omgaan met de joystick een gewoon mens moet hem op level 2 zetten en dan gaat hij niet harder dan 13 km. Staat niet op de website . Ze rijden overal met de Scoozy door weilanden, door het zand in de mist in het bos in de sneeuw enz. Maar op pagina 8 van de handleiding staat dat hij niet gemaakt is voor onverharde wegen en voor in de sneeuw. Bovendien staat in de handleiding dat je er niet mee mag rijden als de relative vochtigheid hoger is al 98% en mist is 100% en regen natuurlijk ook. Men is verplicht 2 jaar garantie te geven maar hierdoor geven ze 0 garantie. Want ze schuiven het in een van de items. Maar je mag geen reclame maken met dingen die hij niet mag. Dat is misleiding. Ik wilde hem terug geven, dat ging niet want het was geen standaard Scoozy. Ik had een hoog bagage rek laten er op zetten, maar de oude had ik niet terug gekregen. Zo kan ik hem niet meer terug brengen naar de standaard uitvoering, dat doe Scoozy bewust. Ik heb een klacht ingediend bij de reclame code commissie en naar aanleiding van mijn klacht die goed onderbouwd is, doen ze onderzoek. Want Scoozy misleid mensen. Bovendien begin ik een rechtszaak tegen de leverancier.

  Prijs: 1/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 1/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 1/5
 4. Hedzer

  Prachtig ding, alleen jammer dat ie’t in de winter bij kou niet doet, en dat Scoozy Nederland de klachten hierover niet serieus neemt

  Prijs: 1/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 2/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 1/5
 5. Annelies

  Looking good, geïnteresseerd!

  Prijs: 4/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.2 Excellent!

Specificaties

 • Top snelheid: 18 km/h
 • Garantie: 2 jaar
 • Draaicirkel: 240 cm
 • Draagvermogen: 120 kg
 • Opvouwbaar: Nee
 • Actieradius: 40-120 km (afhankelijk van uitvoering)
 • Afmetingen (L x B): 135 x 67 cm

Voordelen

 • Veiligheid
 • Actieradius
 • Besturing heel eenvoudig en veilig
 • Beste rijgedrag

Nadelen

 • draaicirkel mag nog wat kleiner