Top 3 van opvouwbare scootmobielen

De top 3 opvouwbare scootmobielen in 2022

Wat een uitvinding is de opvouwbare scootmobiel. Wanneer u graag ook buiten de omgeving van uw eigen huis even mobiel wilt blijven als thuis. In een handomdraai verandert u de scootmobiel in een handig formaat dat zo in de kofferbak van uw auto past. Ook wanneer u op vakantie wilt met het vliegtuig zijn deze scootmobielen een uitkomst. Daarnaast zijn het lichte gewicht en de prijs van de scootmobiel zeer aantrekkelijk. We zien dat door al deze voordelen de opvouwbare scootmobiel enorm in populariteit stijgt. We bieden u daarom graag een Top 3 hiervan aan.

Nr. 1: De Drive BL270 Scout v.a. €855,-

De Drive Scout valt op door zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wat opvalt is dat de Drive Scout ondanks zijn lichte gewicht (34 kg) en kleine afmetingen toch nog goed stabiel op de weg ligt. Daarnaast is de Drive Scout door de kleine afmetingen super wendbaar (draaicirkel van 99 cm), en hierdoor ook perfect voor plekken waar u wat minder de ruimte heeft. Bij het uit elkaar halen is eenvoud het sleutelwoord, wanneer men de scootmobiel mee op reis wilt nemen haalt u de scootmobiel eenvoudig zonder gereedschap in 5 onderdelen uit elkaar. Dat het niet één geheel blijft zien wij als voordeel, het is daardoor makkelijker om de scootmobiel in de kofferbak te tillen ook wanneer u alleen bent. Al met al maakt dit dat de Drive Scout bij ons absoluut op nummer één staat als het gaat om opvouwbare scootmobielen. Lees meer over de Drive Scout.

Nr. 2: De Invacare Colibri v.a. €995,-

Op nummer twee staat bij ons de Invacare Colibri, ietsje duurder dan de Scout en ook een zeer mooi exemplaar. Handig is het verstelbare stuur dat de colibri heeft, vooral bij een kleine opvouwbare scootmobiel komt dit goed uit. Daarnaast haal je de Invacare Colibri in iets minder onderdelen (3) uit elkaar, dit ietsje eenvoudiger uit elkaar halen maar wel iets zwaarder tillen wanneer de scootmobiel in de kofferbak moet. Wat leuk is aan de Invacare Colibri is verder dat u gekleurde panelen naar eigen smaak kunt invallen, hierdoor kunt u op een unieke scootmobiel rijden. De Invacare Colibri heeft wel een flink ruimere draaicirkel (220 cm) dan de Drive scout en is hierdoor wat minder wendbaar. Lees meer over de Invacare Colibri.

Nr. 3: De Quingo Air 2 v.a. €2450,-

Op nummer drie staat de Quingo Air 2, ook een topper die vooral erg stabiel en wendbaar is. Door de bekende 5-wiels uitvoering van quingo is de scootmobiel erg stabiel voor de afmetingen. Daarnaast is ook de draaicirkel van 104 cm erg fijn voor in de kleine ruimte in de winkels of thuis. Het 5 -wiels systeem maakt wel dat de scootmobiel zwaarder is in het vervoer en moeilijker mee te nemen is. Hoewel de scootmobiel iets stabieler is dan de Drive Scout zijn wij van mening dat het grote verschil in prijs niet gerechtvaardigd is in een groot verschil in kwaliteit. De Drive Scout is iets wendbaarder en makkelijker mee te nemen en de Quingo Air 2 is stabieler. Door de prijs/kwaliteit verhouding belandt daardoor de Quingo Air 2 op de derde plaats. Lees meer over de Quingo Air 2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *